perjantai 29. kesäkuuta 2012

Pelaaja

Eipä nyt meinaa oikein aikaa löytyä askarteluhommiin. Tänään heräsin viideltä päänsärkyyn ja väsäsin tällaisen kortin Lauran korttihaasteeseen, joka oli resepti. Yksi nappi- yksi nauha- yksi niitti.
 Kuva on digikuva .

Olin taas vähän hätäinen kuvauksen kanssa ja väritys ei ehtinyt kunnolla kuivua...
Isäntä on edelleen sairaalassa, onneksi nyt tässä lähellä.. Taitaa nyt aikaa mennä enemmän kuin Tampereella ollessa, kun käyn kahdesti päivässä siellä ja viivyn kauemmin...♥  Vähän on suunniteltu maanantaina kotiuttamista, jos toipuminen menee samaan malliin..♥

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Lisää kirjastanssi kortteja

 Illalla koristelin loppuun aiemmin aloittamani kirjakortit. Taisi tulla valmiiksi 8 kappaletta.
Tässä nyt kaksi rippikorttia ja yksi valmistumiskortti.
Pikainen postaus ennen sairaalakierroksia... Isäntä edelleen Tayssissa, mutta toiveissa päästä tänään lähemmäksi. ♥♥♥  Jäisihän 200 km ajomatkaa pois...





maanantai 25. kesäkuuta 2012

Leskiäidin tyttäret

Niimpä juhannus oli ja meni...Ja olikin ikimuistoinen, erilainen ja jännittävä...Autossa ja sairaalassa tuli vietettyä useampi tunti... Nyt kaikki hyvin ♥♥♥
Leilan neliökortti haaste oli kiva , leskiäidin tyttäret. Tumma tytär rakasti lilaa, pitsiä, helmiä, ja kukkasia. Niitä kaikkia löytyy kortistani. Toivottavasti hän tykkää myös kullasta...:)
Vaalea tytär täytyy tehdä myöhemmin kun kerkiän.
 Nyt täytyy taas lähteä ajamaan Tampereelle ja Ellikin odottaa askartelun jatkamista. Eilen maalattiin hänen kanssaan pientä Sinellistä ostettua puurasiaa...
 Tässä tumma tytär ...

Ja taas näyttää kuvan värit valehtelevan. Tytön tukka on tummempi luonnossa.

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Saiskos luvan ?

It´s all about the vintage haaste oli luonnos.Käytin taas 3D-kuvaa vaihteeksi, kun niitäkin on tullut kasattua laatikkoon valmiiksi. Luonnoksen mukaan tuli aika perus settiä...

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Perhonen

Kokeilimpa vähäsen suihkutella keltaiselle pohjalle kuparin väristä Glimmer Mistiä.  Kivaa jälkeä tuli... Siihen liimasin sitten stanssatun perhosen, jolle laitoin tuntosarvet helminarusta, tai mikä lie on nimeltään..., ruusuja ja lehtiä perhosen keskelle. Alareunaan laitoin vihreän organzanauhan ja yläreunaan teksti ja ruusut ja lehdet sen reunaan. Myös kimalleliimaa laitoin perhosen reunoille. Mielestäni kortti ei muuta kaivannut  :) Pohja kimaltelee niin kauniisti...
Tällä osallistun Arkkikaupan haaste29. joka oli perhonen/perhosia.



maanantai 18. kesäkuuta 2012

Eläimiä

Lauran korttihaasteessa kortissa piti olla joku eläin tai eläimiä. Minulla oli tällainen valmis kissa korttipohja. Mistä lie tullut minulle ? Embossasin sen sileällä kuparin värisellä jauheella. Laitoin alas stanssatun kukkareunan ja tekstin. Silmät liimasin paikoilleen.
Sisäpuolella on pohjapaperi, kukkia, lehtiä ja onnittelu loru. Kuvassa näkyy hännänpäässä sotkuni. Ei se oikeasti ole noin näkyvä  :)




Laitampa toisenkin kissakortin...Se on ollut valmiina jonkun aikaa, mutten vain ole saanut sitä laitetuksi tänne.
Tämä on taas vanhojen korttien uusiokäyttöä. Leikkasin kisun ja laitoin pohjapaperin päälle. Kukkanen koukeroineen alanurkkaan ja teksti ylös. Taas tuli kortti , josta itse tykkään..:)



Minun pitäisi ruveta suunnittelemaan tilattua hääkorttia. erikoista sellaista, koska se pitää tehdä Magnolian linnasta ja siinä pitää olla kaksi peikkoa :) Ei vallan perinteinen...Vai mitä ???
Mukavaa juhannusviikkoa kaikille !

torstai 14. kesäkuuta 2012

Kirjastanssin testaamista

Aivan ihana on tämä Spellbindersín stanssi. Pohjapaperi on tapettia. Laitoin vain kolme erikokoista, isointa stanssattua sivua päällekkäin, kukkasia, ruusuja, lehtiä ja vielä helmet nurkkiin. Muuta ei kortti mielestäni kaivannut. Kuva vaan on taas huono :(

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Signeerausleimasimet

Tässä ne nyt on ! Kauan haaveilemani signeerausleimasimet. Laitoin Kirsille sähköpostia ja hän laittoi paluupostissa paljon eri vaihtoehtoja. Ahneus jälleen iski :))) Tilasin kolme erilaista. Maksoi muistaaksein 8 euroa kappale postikuluineen. Kiitos Kirsille, hyvät tuli. Kuva vaan ei ole niin hyvä...

Pirteää ja kesäistä

Tämän viikkoisessa P*skiksessa piti tehdä pirteää ja kesäistä. Onko tää mun kortti nyt niin pirteää, kun nallekin on torkuilla  :)) Mutta unikot kukkii, yhden unikon kohotin 3D-tarralla.Alareunaan laitoin Memory Boxin kukkaboordin.
Korttien teko on ollut viime aikoina NIIN helppoa, mistä lie taas johtuu ??? Varastossa on monta korttia odottamassa postausta. Hyvä niin, kun aina ei heti kerkiä näin kesällä askartelemaan.
Tänä viikonloppuna Jukolan viesti kutsuu lasten hoitajan merkeissä. Kolme tytärtä juoksee siellä...Yksi taitaa juosta venlojen viestin jälkeen vielä miesten viestissäkin...:)
Ensi viikko onkin sitten jännittävä viikko ja vielä juhannusviikkokin. Jospa aatonaattona saatais tuo isäntäkin jälleen entiseen kuntoonsa... ♥
Mukavaa ja lämpöistä viikkon jatkoa  kaikille !

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kastepäivänä

Kokeilin uutta Martha Stewartin boordileikkuria ja kyllä tulikin ihanaa boordia. Tilasin sen Crafticalta. Laitoin sen yksivärisen pohjapaperin päälle ja keskelle ruusunauhaa. Leimakuvaa en muista kenen on ?? Sitten vain ruusut ja teksti. Korttipohja on kaksiosainen ja taitos on yläreunassa.
 Osallistun tällä Askartelufoorumin korttihaaste # 24. Se on luonnos.
On se vaan kumma että vähänkin kun on luppoaikaa, niin askel rientää heti askartelupöydän ääreen. On se vaan niin kivaa !!! :))) Ja ulkonakin on lämmintä nyt  ♥♥♥

maanantai 11. kesäkuuta 2012

75-vuotiaalle

Eikös vanhemmat naiset tykkää kukkakorteista ??? Ainakin tein 75-vuotis kortin kukkasista. Kuva on vanhasta kortista, kukkasiin laitoin kimalleliimaa. Kuvan reunoille laitoin joskus salaiselta ystävältä, Pauletelta saamaani stanssattua kukkapitsiä. Teksti vain ylös ja pari timanttia, eikä kortti muuta kaivannut.
Tällä kortilla osallistun Lauran tämän viikkoiseen haasteeseen, joka oli iäkkäämmälle ihmiselle.
Tämä oli tosi nopea ja simppeli kortti taasen.

Katsotaan nyt, jospa kerkiäisin tehdä toisenkin vähän erityylisen kortin tähän haasteeseen :)

Pienelle tytölle

Magnolia haaste oli nyt luonnos. Minulla tämä luonnoskuva kiepsahti väärinpäin jostain syystä  :) Haitanneko tuo ???
Käytin kuvana Magnolian prinsessa vauvaa. Kruunuun laitoin glossya. Helmiä, kukkasia perhosia ja ruusuja vain. Siinä se !
Saisipa nuo ilmatkin jo lämmetä, ikävä kulkea kesäkuussa villatakki ja takki päällä   :(
Mukavaa viikkoa kaikille !

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Vintagea

KKvintage haasteeseen tein tällaisen aika simppelin kortin nopeasti, haaste oli Bingo ruudukko. Tein rivin pitsi-raita-nauha.

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kesäyö ?

Tässä on ensimmäinen uusilla Distress Marketeilla väritetty kuvani. Tykkäsin kovasti näistä kynistä.
Kortistani tuli aika tummasävyinen, mutta olkoon sitten kesäyön tunnelmaa... :)
Stanssattuja juttuja paljon ja kolme auringonkukkaa ja Tilda keskellä istumassa kellon numeroitten keskellä. Ja yökkökin pääsi ylänurkkaan lentelemään.
Tällä kortilla osallistun Lauran haasteeseen jossa oli kuva josta piti saada inspiraatiota.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Magnoliaa

Nyt olen ahkera  =)  Jo toinen postaus tänään...
Magnoliahaaste#104 oli luonnos. Nopeasti tekaisin kortin kun tulimme mökiltä kotiin. Leikkureilla tein pikkukukkia, joiden päälle laitoin kirjaimet. Kukkien alle ensin pienet ympyrät ja sitten vihreä kukka ja niitten päälle ruusut. Magnolia tyttö on aiemmin väritetty.Töpöttelin kimalleliimaaa lopuksi kukkiin ja stanssatun soikion reunoille

Hääparille !

It´s alla about the Vintage haaste oli hääteema.
Löysin varastoistani silhuetti kuvan, jonka liimasin ruskealle korttipohjale. Alareunaan laitoin nauhaa ja vaaleanpunaisia ruusuja ja ylös myös ruusun ja lehtiä. Pikkuhelmiä vain reunoille ja minikukkia hääkimppuun.
 Aika helpolla tuli näyttävän näköistä.

Ja nyt on aika lähteä valmistumisjuhliin...

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Valmistumiskortteja lisää

Sain kaksi muovikassillista postikortteja. Leikkelin niitä joitain palasiksi. Nämä korttien kukkakuvat on leikattu niistä. Tein myös löytöjä. Ensi kättelyssä löysin liki 100 korttia 30-60 luvuilta. Vanhin oli leimattu 1930. Ne päätyivät kansioon...Tulikohan musta vanhojen korttien keräilijä. :))
Reunustin kuvat thainauhalla ja lisäsin alanurkkaan toiseen  ruusuja ja murattia, toiseen perhosen ja murattia. . Teksti yläosaan ja muutama puolihelmi. Tykkään taas itse kovasti..:)
Toinen näistä lähtee sukulaistytölleni sunnuntaina.
Nenä turisee aika lailla, ei oikein jaksa mitään...:(  , muuta kuin istua askartelupöydän ääressä. :)